-20%

Комбиниран циркуляр – настолен FURY6 – 210mm / EVOLUTION 067-0003 /

Original price was: 454.32лв..Current price is: 363.46лв..

В наличност

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 11.36 лв.

Комбиниран циркуляр – настолен FURY6 – 210mm / EVOLUTION 067-0003 /

Описание

Комбиниран стационарен / потапящ циркуляр FURY6 – 210mm EVOLUTION 067-0003

Ако някога сте желали, да имате по-голяма работилница или повече място отзад в буса, за всички инструменти, тогава комбинираният циркуляр FURY6 е това, което Ви трябва.
Компактен, мощен, и с възможност за комбинирано рязане, FURY6 се монтира за секунди, на специални смукателни крачета, позволявайки използване на произволна равна повърхност.
Може да се използва като настолен циркуляр с горен плот, с диск с карбидно покритие на зъба, режещия диск реже с лекота през дърво, сплави и смесени материали (като дърво с пироне в него) и пластмаси.
Нагласете мини водача и работете спокойно.
Отворете капака / вдигнете плота – и използвайте като комбиниран потапящ циркуляр, достатъчно мощен да среже алуминий, медни тръби, стомана дърво и т.н.
Моделът FURY6 е универсален и позволява работа по проекти, които обикновено изискват много по-големи инструменти.
Реже метал на практика без искри – с ниски обороти и разнообразие от дискове с които може да бъде оборудван от производителя EVOLUTION, произведени в Япония
За повече информация и подробности за комбиниран стационарен / потапящ циркуляр FURY6 – 210mm  (20 зъба на инч ), можете да кликнете върху бутона – Подробности за продукта

Допълнителна информация

Тегло 9.450000 кг
Мощност*

Диаметър диск*

Тип*

Тип захранване*

tbi bank loading
моля изчакайте